Tio-i-topp: SKRÄCKFILMER 90-TAL



      


Kommentarer
Postat av: BlueRoseCase

Såg också New Nightmare före originalfilmen. Wishmaster vet jag att jag har sett men jag minns absolut ingenting, har inte en enda minnesbild. Vill verkligen se om "Scream", men är tveksam till DVD-utgåvorna. Har hört att det är fullscreen?

2010-12-11 @ 11:26:37
URL: http://bluerosecase.blogg.se/
Postat av: Ricky

Tyvärr så är just den utgåvan jag har i fullscreen. Eller var den det? Jag kommer faktiskt inte ihåg. Men med största sannolikhet så är den det.

Men ska man se Scream, så borde man faktiskt se Directors Cut-versionen. Har den bara på VHS någonstans. När jag köpte den en gång i tiden (eller rättare sagt min far fick köpa den åt mig, då det faktiskt var artonårsgräns på den) så låg den i en limiterad låda tillsammans med en ghostface-mask.

/ Ricky

2010-12-11 @ 19:02:10
URL: http://themoviedungeon.blogg.se/
Postat av: BlueRoseCase

Haha, ja jag hade också den utgåvan. Minns att den marknadsfördes som totalt oklippt och egentligen var väl enda skillnaden att åkningen mot Caseys lik gick långsammare och att man fick se hennes pojkväns "inre"...?

2010-12-12 @ 11:04:20
URL: http://bluerosecase.blogg.se/
Postat av: Ricky

VARNING! För andra som inte sett filmen Scream, läs inte denna kommentar. Spoilers förekommer.



Den första filmen var i fullscreen, de andra två var widescreen.



Director's Cut-versionen innehöll även lite mer tillagt i scenen när Rose McGowans karaktär åker upp i garageporten. Och sedan så var slutscenen blodigare (när Billy och Stu ska visa varför de "inte kan dö" och hugger varandra).

2010-12-12 @ 18:00:28
URL: http://themoviedungeon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0