Inom en snar framtid...Jag värper just nu för fullt på en ny blogg.

http://lolasbasement.blogg.se/ (<----- länken har lagts till efter det att originalinlägget skrevs)

Denna kommer att vara en sorts systerblogg till The Movie Dungeon och kommer på liknande sett att handla om film... till största del i alla fall. Dessutom så kommer den både till utseendet/designen och hela upplägget att påminna om The Movie Dungeon.
  Och vad gäller inläggen så kommer de mer eller mindre att följa samma teman, så som tio-i-topp, födelsedagar/in memoriam och annat. Samt att det ska blir fler recensioner den här gången.

Bloggen kommer förresten att gå under namnet: Lola's Basement (som en liten hyllning till The Loved Ones - en av mina absoluta favoriterfilmer från 2009. Ett stort tack till Sarah från placebohoe som recenserade den).

Dock... ja, det ska alltid vara med ett dock - men denna gång kanske till det bättre.

Den enda skillnaden med denna nya blogg är att den enbart kommer att handla om skräckfilm och alla dess subgenres, och även film som i mina ögon innehåller olika typer av filmvåld.

Det kommer att vara slashers, splatter, thrillers, giallos, klassiker, torture porn, stumfilm, asian, skräck-komedier (min favorit-genre), b-filmer och parodier, och allt vad som nu finns... så länge som de innehåller galna och kallblodiga mördare, psykopater, mardrömslika monster, spöken och onda andar, vampyrer och varulvar (men inget jävla Twilight), zombies och demoner, utomjordingar och aliens, blod, spott, slem, tarmar, tortyr och terror.

Ja, detta och mycket mer är vad ni har att vänta er inom en snar framtid.

Bloggen som mest troligen kommer att publiceras under blogg.se kommer även att få en egen YouTube-kanal där alla videoinlägg som görs för Lola's Basement hamnar.
  Så om ni har egna kanaler tveka inte att lämna vänförfrågningar, kommentarer och självklart prenumerera.

En fråga ni nu kanske ställer er är om The Movie Dungeon kommer att upphöra. Kort svar. Nej. Det är inte i alla fall tanken, men man vet ju aldrig vad framtiden har att säga.

Vilket fall som helst så hoppas jag att detta blir en blogg ni kommer att vilja följa.

ps. Vad denna blogg kommer att bli var vad jag från en första början hade tänkt mig om The Movie Dungeon.


Kommentarer
Postat av: placebohoe

SV: Kul! Ska bli roligt med nya bloggen. Bra namn, The Loved Ones e en riktigt bra film, ska se om den snart igen :)

2011-12-30 @ 17:41:46
URL: http://placebohoe.blogg.se/
Postat av: Anders

Cool!

2011-12-31 @ 11:25:30
URL: http://anotherbughunt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0