Mina blu-ray... so far!

Detta kan väl ses som en liten uppdatering. Tänkte nämligen bara skriva upp alla de Blu-rays som jag köpt sedan den nya TVn införskaffades för, vad kan det vara, två veckor sedan. Det kanske var längre än så. Jag kommer faktiskt ärligt talat inte ihåg (mycket att tänka på och stå i nu för tiden). Det var inte allt för längesen i alla fall. Många av dessa var det riktigt bra pris på, då Åhléns hade 50% på det redan schyssta reapriset.

Buried (innehåller både Blu-ray och DVD-disc), 79:-
The Color Purple, 70:-
Död Snö, 69:-
Ghosts of Mars, 59:-
Infestation, 59:-
The Monster Squad, 199:-
Moonwalker, 83:-
Saw 3D - The Final Chapter (innehåller både Blu-ray och DVD-disc), 80:-
Scott Pilgrim vs. The World, 95:-
Survival of the Dead, 59:-
ps. En längre DVD-uppdatering kommer inom kort.


Filmhålan växer

Oj, hur skriver man ett sådant här inlägg? Det är det första som slår mig. Jaja, som det är kanske. Jo... det blir nog bäst så.

Det är nämligen så att jag och frugan väntar tillökning (vilket just nu i denna stund känns som en evighet dit) och detta innerbär att det kanske inte kommer att bli så värst många inlägg framöver, då detta nya lilla liv kommer att ta upp en hel del tid.
  Självklart så ska jag göra mitt bästa i att hålla bloggen vid liv - på ett eller annat sett. Men jag kan försäkra er såhär på en gång att detta kommer absolut inte bli någon frenetisk pappablogg (den manliga versionen av alla dessa extremt jobbiga mammabloggar som cirkulerar i miljontals kretslopp i cyberrymden). Det skulle inte falla mig in.

Hur som helst. Hoppas att ni förstår.


DVD-samlingen upphör

Som enbart DVD-samling alltså. Numera är det nämligen en samling som innehåller både DVD och Blu-ray.
  Jodå... nu har jag (till slut) gjort det, köpt mina första filmer av sorten Blu-ray. Och hela tre stycken blev det. Ja, hör och häpna. Förvisso var jag en aning snål och betalade endast 99:- (samanslaget pris) för två av dessa. Den tredje var något dyrare, en hundring dyrare för att vara exakt, men det var den värd. Jag hade kunnat betala mer för den, då det verkligen är en film som jag velat ha hur länge som helst.

Nu kanske ni undrar vad det är för filmer som jag då har köpt på Blu-ray? Och självklart så tänker jag berätta det.
  De två billiga var Infestation, som jag faktiskt inte har sett (men med tanke på vad den kostade så gör det detsamma om den är bra eller dålig), och Ghosts of Mars av en av favoritregissörerna här i hemmet (men bara om man inte frågar frugan) - John Carpenter. Hur som helst, denna sistnämnda av dessa två billigare filmer var det evigheter sedan jag såg.
  Och den tredje av dessa filmer som jag köpt är en av mina absoluta - och detta är något jag sakt tusentals gånger om så många andra, men vafan - favoritfilmer någonsin. Nämligen The Monster Squad (Monsterklubben). Jag säger då det. Äntligen, äntligen, äntligen. Som jag har väntat på att få ha den i min ägo. Dessutom är detta en 20-års jubileumsutgåva med en massa extra material som en sann nörd som jag kan gotta mig i.Men nu kära läsare så kommer vi till det humoristiska med detta inlägg. Jag har alltså köpt film på Blu-ray, men jag har fortfarande ingen spelare som är kompatibel för denna typ av film. Haha! Roligt va? Nja, kanske inte. Så nu är jag illa tvungen att införskaffa mig en. Men ta det bara lugnt, det ska jag. Inom kort dessutom. Jag kände bara att jag var tvungen att köpa filmen (läs The Monster Squad) först innan den tog slut, då det var det sista exet dem hade på discshop.se.

Självklart har det även köpts en del nya DVD-filmer, för så fort som samligen nådde 1000-gränsen steg den plötsligt i snabbt tempo på  väldigt kort tid med en sisådär trettio titlar till. Så det blir nog en liten uppdatering framöver.


RSS 2.0