Blu-ray & DVD-uppdatering: 3 oktober 2012

Var in till stan igår och böt in lite filmer på Skivcentrum - filmer som bara tog upp onödig plats i hyllorna. Självklart så kom jag hem med några nya, men inte fullt som många som böts in.
 
Dock inga blu-ray (oavsett vad det står i rubriken), utan bara DVD:er.
 
 
American Ninja - en film som det var evigheter sedan jag såg. Det måste ha varit någon gång under min ninjaperiod när jag var mellan 10 och 13 år. Det ska i alla fall bli roligt att se den igen.
 
Coffy - en film jag faktiskt aldrig har sett, men velat göra en längre tid. Pam Grier är ju grym i Jackie Brown av Quentin Tarantino (vilket ju är en sorts hyllning till denna, samt Foxy Brown och blaxploitationfilm i allmänhet) så jag tror inte att jag kommer bli besviken.
 
Deadly Blessing - jag böt faktiskt in denna film, men köpte om den. Varför? Jo, för att den versionen jag hade var i ett sådant double-case med en annan film, nämligen den superusla Maneater - vilken jag skämdes över att ha - så därför rök den. Men eftersom jag gillar Wes Craven och samlar på hans filmer så ville jag ha denna film, alltså Deadly Blessing (och bara denna i ett enkelt fodral, utan någon annan bajsrulle). Låter det krångligt? Det ska det ibland.
 
Demolition Man - skön actionrulle med Sylvester Stallone och Wesley Snipes. Frugan har länge sagt att vi måste köpa denna, det har bara tagit tills nu som jag införskaffat den.
 
Double Impact - allas vår martial arts-fransos Jean-Claude Van Damme spelar dubbelroll i denna action från 1991.
 
 
Jaha, ja... det var de filmer jag fick med mig hem.
 

Kommentarer
Postat av: Andie - frugan alltså

Demolition Man var helt klart den bästa av de filmerna du kom hem med. För inget går upp mot lite cheesy Stallone på kvällskvisten.

2012-10-13 @ 01:18:30
URL: http://www.upinmytree.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0