PAPER MANHar nyss sett på denna fantastiskt underbara, både humoristiska och stundtals dramatiska, film i vilken några av rollerna, de större rättare sagt, görs av Jeff Daniels, Emma Stone, Ryan Reynolds och Lisa Kudrow - vilka alla gör lysande insatser. Även Macaulay Culkins kanske mindre kända lillebror Kieren Culkin gör en bra och inte minst sagt "oväntad" roll.

Jeff Daniels spelar Richard, en misslyckad författare - vars enda roman inte sålt ett enda exemplar och som ingen ens verkar ha läst - som blir skickad iväg av sin fru (Kudrow) för att börja skriva på sin andra bok. Det blir dock inte riktigt så som han har tänkt sig, trots viss hjälp av sin låtsaskompis Captain Excellent (spelad av en lysande Ryan Reynolds - i blå och röd superhjältedräkt alá Stålmannen). Och så möter Richard den 17-åriga Abby (Emma Stone), en flicka med ett tragiskt förslutet, men en annorlunda vänskap uppstår mellan dessa.Detta är en film som berör ämnen som ensamhet, utanförskap, vänskap och rädslan för att växa upp. Det var i alla fall vad jag tyckte att den handlade om. Sedan kanske någon annan tycker något helt annat.

Den var hur som helst sevärd och jag rekommenderar den till alla som ännu inte har sett den.      
ps. Andra filmer med dessa skådespelarna jag rekommenderar är:

Jeff Daniels
Imse vimse spindel - Arachnophobie
Away We Go
It's the Rage
The Squid and the Whale

Ryan Reynolds
Buried
The Amityville Horror
Fireflies in the Garden

Emma Stone
Zombieland


Kommentarer
Postat av: Aficionadon

Fick hem denna av Lovefilm, men vi såg den aldrig för att suget inte var där den veckan. Kommer lätt köpa den tids nog ändå, gillar både Daniels och Reynolds väldigt mycket.

2011-02-16 @ 12:38:34
URL: http://aficionadon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0