Väldigt lite film... men världens ståltaste!

Jag vet att jag för ett tag sen skrev att detta inte skulle bli någon frenetiskt pappablogg, och jag lovar er heligt att så kommer det aldrig bli heller, men jag måste bara visa den allra första bilden (ultraljudsbild förstås) på min alldeles egna, och ja... okej då, min frus, underbara bebis som ligger och goar sig i mammas mage.
  Att se detta kändes väldigt magiskt och fantastiskt. Nu känns det mer på riktigt än vad det gjorde innan.
AFTER THE SUBURBS - Fangs (men vad kan nu detta vara?)
HORROR WEEKEND 2011 (uppdt. 2)

No Man's Land: The Rise of Reeker kommer inte att visas på årets Horror Weekend. Istället så blir det Reeker.

Även The Grudge 3 kommer att bytas ut. Vilken film som ersätter den är ännu oklart, men det lutar åt The Silent House - som jag såg förra veckan (inlägg finns en bit ner på sidan). Det var verkligen en film jag kan tänka mig att de andra av deltagarna skulle uppskatta. Måste bara se till att hinna införskaffa den innan dess.


Väntar på leverans...

Har beställt lite filmer från discshop.se igen. Och denna gång blev det bara filmer på Blu-ray.

Dessa var det som beställdes:


Army of Darkness (import) - har faktiskt aldrig ägt någon version/kopia (VHS eller DVD) av denna förut. Dock har jag sett den ett flertal gånger och jag tycker den är lika fantastisk varje gång.

Doghouse - verkade som en riktigt underhållande film. Brittisk zombie/splatter/komedi-rulle. Kan bli hur bra som helst.

Halloween II - tyvärr inte originalet, utan Rob Zombies, men för 50kr är det helt okej. Och eftersom jag samlar på Halloween-serien så måste man ju faktiskt på något underligt sätt även ha denna.

The New Daughter - med Kevin Costner. Har bara sett trailern och av vad den visade verkade det som en helt okej spännande film.

World's Greatest Dad - med Robin Williams och regisserad av Bobcat Goldthwait (kanske mest känd som Zed i Polisskolan-filmerna).

Poltergeist II - har aldrig sett något av uppföljarna till Poltergeist, tror jag. Det är inga filmer som jag direkt kommer ihåg i alla fall. Det ska hur som helst bli spännande att se om jag har fel.

Poltergeist III

Beastly
- beställde denna till min underbara fru. Fast om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt rätt så sugen på att se den också.

The Loved Ones (import) - denna har jag verkligen längtat på att få se, efter det att placebohoe nämnde den på sin blogg, och snart är den äntligen i min ägo.


Allt detta ögongodis snart i min brevlåda.


THE SILENT HOUSE (varning - spoilers förekommer!)

Har nyss tittat på den spanska skräckfilmen som är inspelad i en enda lång tagning - helt utan klipp. Eller? Är den verkligen det? Ni som har sett den vet nog kanske vad jag syftar på.

Hur som helst så tyckte jag att den var riktigt obehaglig. Jag låg nämligen hopkrupen i soffan med fötterna under en filt. Och det är inte särskilt ofta som jag gör det när det jag tittar på skräckfilm. Samtidigt kunde jag inte slita blicken från TVn - kanske berodde det mest på att jag bara var tvungen att försäkra mig om att det verkligen inte vara några klipp i filmen.

Filmen börjar med att två personer, vad som visar sig vara en far och en dotter, efter en kort promenad kommer fram till ett till synes öde hus.
  Efter en stund så dyker ytterligare en person upp i bil och det framstår att han är ägaren av huset och att han har sålt det, och fadern och dottern är där för att fixa till det så att det ser snyggt ut tills det att köparen anländer. Ägaren åker sedan därifrån efter det att han visat dem runt inne i huset och poängterat att de ska undvika övervåningen, då golvet är i "dåligt skick" där uppe.
  När fadern och dottern sedan är själva och försöker sova hör dottern plötsligt konstiga ljud från just övervåningen.
  Resten får ni se själva om ni nu väljer att se denna (om ni nu inte redan har gjort det vill säga). Vilket jag verkligen tycker att ni borde göra.

På en skala 1-5 så får den en stark 4. Och jag funderar på om detta faktiskt skulle kunna vara en film att visa på årets Horror Weekend.


RSS 2.0