DVD-samlingen upphör

Som enbart DVD-samling alltså. Numera är det nämligen en samling som innehåller både DVD och Blu-ray.
  Jodå... nu har jag (till slut) gjort det, köpt mina första filmer av sorten Blu-ray. Och hela tre stycken blev det. Ja, hör och häpna. Förvisso var jag en aning snål och betalade endast 99:- (samanslaget pris) för två av dessa. Den tredje var något dyrare, en hundring dyrare för att vara exakt, men det var den värd. Jag hade kunnat betala mer för den, då det verkligen är en film som jag velat ha hur länge som helst.

Nu kanske ni undrar vad det är för filmer som jag då har köpt på Blu-ray? Och självklart så tänker jag berätta det.
  De två billiga var Infestation, som jag faktiskt inte har sett (men med tanke på vad den kostade så gör det detsamma om den är bra eller dålig), och Ghosts of Mars av en av favoritregissörerna här i hemmet (men bara om man inte frågar frugan) - John Carpenter. Hur som helst, denna sistnämnda av dessa två billigare filmer var det evigheter sedan jag såg.
  Och den tredje av dessa filmer som jag köpt är en av mina absoluta - och detta är något jag sakt tusentals gånger om så många andra, men vafan - favoritfilmer någonsin. Nämligen The Monster Squad (Monsterklubben). Jag säger då det. Äntligen, äntligen, äntligen. Som jag har väntat på att få ha den i min ägo. Dessutom är detta en 20-års jubileumsutgåva med en massa extra material som en sann nörd som jag kan gotta mig i.Men nu kära läsare så kommer vi till det humoristiska med detta inlägg. Jag har alltså köpt film på Blu-ray, men jag har fortfarande ingen spelare som är kompatibel för denna typ av film. Haha! Roligt va? Nja, kanske inte. Så nu är jag illa tvungen att införskaffa mig en. Men ta det bara lugnt, det ska jag. Inom kort dessutom. Jag kände bara att jag var tvungen att köpa filmen (läs The Monster Squad) först innan den tog slut, då det var det sista exet dem hade på discshop.se.

Självklart har det även köpts en del nya DVD-filmer, för så fort som samligen nådde 1000-gränsen steg den plötsligt i snabbt tempo på  väldigt kort tid med en sisådär trettio titlar till. Så det blir nog en liten uppdatering framöver.


Kommentarer
Postat av: BlueRoseCase

Höll på att sätta kaffet i halsen av rubriken! Tur att det inte var så illa som det lät ;D. Jag har en enda BluRay-film som Plox skickade mig i julas. Min plan var att införskaffa spelare+ ny TV till september när Star Wars-filmerna kommer på BR, men var tvungen att prioritera en ny dator. Dock har jag ett jobb på gång, så kanske...

2011-07-21 @ 10:42:41
URL: http://bluerosecase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0